Novou ordinaci můžete mít už za 5 týdnů

7. 11. 2011 0:01
přidejte názor
Autor: Redakce
Používáte ve své ordinaci dosluhující nábytek a mobiliář, ale na kompletní inovaci interiéru nemáte čas? Nebo třeba naopak zařizujete novou ordinaci a musíte řešit naléhavější záležitosti, než výběr nábytku, podlah či výmalby? Pak by Vám mohla přijít vhod služba Ordinace na klíč, kterou nabízí český výrobce zdravotnické techniky LINET.


Ordinace na klíč přináší soukromým ordinacím a ambulancím unikátní servisní balíček zahrnující jak poradenství v oblasti interiérového designu, tak kompletní realizaci projektu včetně dodání kvalitního nábytku, mobiliáře a dalšího vybavení. LINET v rámci této služby spolupracuje se zkušenými projektanty, což garantuje, že výsledek vám přinese perfektní kombinaci vašich individuálních požadavků, ideálního využití stávajících dispozic a moderního a přívětivého designu.

Pro ambulance a ordinace má LINET nachystanou především variabilní nábytkovou řadu Medlin, vyšetřovací lehátka, specializované vozíky Aurion, sedací, ale i kancelářský nábytek. Klíčová je ovšem práce s prostorem – navržení optimálního rozmístění nábytku a ohledem na dispozice místnosti.

A jak dlouho trvá, než své pacienty přivítáte v nové ordinaci? Může to být již za pět týdnů od první návštěvy zástupce LINET. Celý projekt vybavení ordinace probíhá v pěti fázích.

1) Kontakt – 1 den

Náš zástupce zaměří ordinaci a získá informace o vámi požadovaném vybavení.

2) Projekt – maximálně 1 týden

Projektanti navrhnou řešení. Výsledkem je návrh půdorysu, 2D a 3D vizualizace a cenová nabídka.

3) Upřesnění (minimálně 1 den)

Na základě zaslaného návrhu a nabídky se podoba projektu doladí podle vašich přání.

4) Objednávka (1 den)

Formální dohoda obou stran o realizaci vaší nové ordinace.

5) Realizace (do 3 týdnů od objednávky)

Dodání a instalace veškerého vybavení a nábytku podle odsouhlaseného projektu.

Ordinace na klíč

Ordinace na klíč

O Ordinaci na klíč je mezi soukromými pracovišti značný zájem a LINET má za sebou již celou řadu úspěšných realizací. Například jen v Praze již takto vybavil soukromou chiropraktickou a gynekologickou ambulanci na smíchovské klinice, imunologickou ambulanci v Dejvicích a několik soukromých ordinací praktických lékařů. Jedna z prvních realizací se uskutečnila na soukromé zubní ordinaci v Praze. A jak ji hodnotila její majitelka?

„Svou ordinaci jsem založila před dvaceti lety. Na léta používaném dřevěném nábytku i místnosti jako takové se neúprosně podepsal zub času a po investici do nového stomatologického křesla se celková rekonstrukce interiéru ukázala jako nutnost. Služeb LINETu jsem využila hlavně kvůli bohatým zkušenostem a také vysoké kvalitě nabízeného materiálu a mobiliáře. Snadno se udržují a jsou velice odolné proti poškození, nezaznamenala jsem žádné škrábance nebo rýhy, které snadno vzniknou při běžném provozu. S výsledkem jsem velmi spokojená, i proto, že nový vzhled ordinace oceňují také pacienti.“

Pokud byste měli zájem rozšířit řady spokojených zákazníků, veškeré informace o Ordinaci na klíč naleznete na www.linet.cz v sekci Služby a servis. Nebo můžete kontaktovat přímo obchodního zástupce Ondřeje Martínka na ondrej.martinek@linet.cz, případně na telefonním čísle 733 788 659.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?