Sanofi / Zentiva v čele žebříčku TOP Zaměstnavatelé 2017

17. 2. 2017 8:26
přidejte názor
Autor: Redakce
Společnost je znovu nejprestižnějším zaměstnavatelem z oblasti Zdravotnictví a farmacie. Obhájila tak loňské prvenství v soutěž TOP Zaměstnavatelé. Žebříček sestavuje Asociace studentů a absolventů vysokých škol.


Cílem studie TOP Zaměstnavatelé je poskytnout studentům informace o tom, jaké firmy jsou nejlepšími zaměstnavateli. A kde by se budoucí absolventi měli ucházet o práci. Kategorie Zdravotnictví a farmacie byla do soutěže zařazena v loňském roce. A výsledky ukazují, že bezkonkurenčně nejprestižnějším zaměstnavatelem je farmaceutická společnost Sanofi / Zentiva.

„Ocenění je pro nás nesmírně důležité. Mladí vědci jsou významnou součástí našeho týmu a jejich zájem nás těší,“ říká Filip Hrubý, tiskový mluvčí společnosti Sanofi a Zentiva v ČR. „Jsem zároveň velmi rád, že studenty tento obor stále přitahuje. Už mnoho let se snažíme mladé talenty podporovat a s mnoha vysokými školami úzce spolupracujeme,“ doplňuje Filip Hrubý. Úspěch v soutěži TOP Zaměstnavatelé ukazuje, že i pro studenty je tato spolupráce přínosem.

V soutěži hlasovalo 10 413 vysokoškolských studentů s nejlepšími studijními výsledky.

Výsledky kategorie Zdravotnictví a farmacie:
1. Sanofi / Zentiva
2. Fakultní nemocnice v Motole
3. Bayer
4. AGEL
5. Ústřední vojenská nemocnice

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?