V čele představenstva Středomoravské nemocniční usedne Marsová

26. 7. 2016 8:14
přidejte názor
Autor: Redakce
Novou předsedkyní představenstva společnosti Středomoravská nemocniční, která provozuje nemocnice v Přerově, Prostějově a Šternberku a patří do skupiny Agel, bude od srpna Marie Marsová (56).


Od roku 2012 až dosud působila v Ostravě na pozici předsedkyně představenstva Vítkovické nemocnice, sdělila mluvčí společnosti Agel Radka Miloševská.

V čele představenstva Středomoravské nemocniční Marsová na začátku srpna nahradí Tomáše Uvízla, který je nyní v představenstvu společnosti Agel. „Ve své funkci bych ráda navázala na úspěchy minulého vedení. Mou prioritou bude především personální posílení erudovaných týmů nemocnic a využití odborného i lidského potenciálu lékařů a sester v modernizovaných nemocnicích,“ uvedla Marsová, která byla zároveň pověřena vedením Nemocnice Prostějov.

Do nového pětičlenného představenstva Středomoravské nemocniční byli s účinností od 1. srpna zvoleni dosavadní členové Jiří Ševčík a Martin Knápek. Nově kooptováni byli Štefan Repovský a Marek Polách. Repovský povede Nemocnici Přerov a Polách je pověřen vedením šternberské nemocnice.

Středomoravskou nemocniční, která má tři krajské nemocnice v Přerově, Šternberku a Prostějově v dlouhodobém pronájmu, vlastní společnost Agel ocelářského magnáta Tomáše Chrenka.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?