V centru Prahy byla otevřena soukromá poliklinika

1. 4. 2016 8:12
přidejte názor
Autor: Redakce
Nově otevřená Poliklinika Agel zajišťuje péči pro děti i dospělé. Klienti všech zdravotních pojišťoven se mohou již nyní zaregistrovat a objednávat do příslušných ambulancí s minimální čekací dobou a to osobně, telefonicky nebo online přes webové stránky polikliniky.


„V nových komfortních prostorách naleznou klienti celkem sedm nových ambulancí, které umožňují objednání na konkrétní čas, praktičtí lékaři mají i odpolední ordinační hodiny. Klientům je k dispozici široké spektrum služeb a těšit se mohou na individuální přístup ze strany lékařů i dalšího zdravotnického personálu,“ uvedl předseda představenstva společnosti Dopravní zdravotnictví a.s., která provozuje síť poliklinik AGEL MUDr. Jiří Skřivánek.

Prostory polikliniky nabízí pacientům tři ambulance praktických lékařů pro dospělé, ambulanci praktického lékaře pro děti a dorost, interní-kardiologickou ambulanci a gynekologickou ambulanci využívající gynekologické křeslo nové generace. Od 1. dubna je nabídka služeb rozšířena o stomatologickou ambulanci a dentální hygiena.

Podle mluvčí Agel Radky Miloševské společnost Dopravní zdravotnictví a.s. investovala do modernizace polikliniky 3,5 milionu korun. „Soustředili jsme se především na to, aby se u nás klienti cítili dobře. Snažili jsme se v interiérech využít přírodní materiály, abychom jim dopřáli příjemné prostředí nejen v čekárnách, ale i v ambulancích samotných,“ dodal k investicím do vybavení polikliniky MUDr. Jiří Skřivánek.

Budova polikliniky v centru Prahy bude těžit také z dopravní dostupnosti k sesterské polikliniky AGEL Praha v Italské, kde mají klienti v případě potřeby možnost využít návazných služeb dalších odborných ambulancí, centra zobrazovacích metod, laboratorních služeb a rehabilitace.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?