V ústecké nemocnici začala rekonstrukce dětského pavilonu

25. 7. 2017 7:13
přidejte názor
Autor: Redakce
V ústecké Masarykově nemocnici začala rozsáhlá rekonstrukce dětského pavilonu. Práce potrvají zhruba patnáct měsíců, cena díla je přes 51 milionů korun včetně DPH.


Kvůli pracím bude omezeno parkování před pavilonem.Informovala o tom Krajská zdravotní, pod kterou ústecké zařízení patří. Nejprve bude stavební firma vyměňovat okna na zdravotnických pracovištích. Rekonstrukce budovy bude zahrnovat i nástavbu podlaží určeného pro administrativní účely, celý pavilon bude zateplen a bude mít nový vzhled, uvedla Krajská zdravotní.

Pacienti a návštěvníci musí počítat s větší hlučností a prašností. Od 7. srpna bude přestěhována stanice větších dětí, lůžková část bude přesunuta do prostor oční kliniky. V provizorních prostorách bude k dispozici deset lůžek. Nebude možné přijímat doprovody dětských pacientů.

Na úpravách a rekonstrukcích na dětské klinice se už pracuje několik let. V minulosti vznikly nové ambulance dětské úrazové chirurgie, dětského stacionáře, dětské rehabilitace a šatny pro zaměstnance.

1)
poznámka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?