Divize Medical Services připravila benefiční koncert

22. 12. 2016 11:08
přidejte názor
Autor: Redakce

V polovině listopadu se v Sukově síni pražského Rudolfina konal benefiční koncert na podporu Dětského centra Jihočeského kraje. Akci připravila divize Medical Services společnosti Mladá fronta.




Nestátní zdravotnické zařízení bylo založeno v roce 2005 za účelem poskytování zdravotní a sociální péče dětem vyžadujícím okamžitou pomoc a matkám v tíživé sociální situaci. Centrum sídlí v jednom z pavilonů Nemocnice Strakonice a pečuje o děti odložené, nechtěné nebo odebrané z nefunkčních rodin. Hlavní náplní jeho činnosti je komplexní péče o děti předškolního věku, zejména kojence a batolata. Mimo zdravotní péči poskytuje také rehabilitace či výchovné, psychologické a sociální poradenství. Pokud se děti nemohou vrátit do své rodiny, daří se je umísťovat do náhradní rodinné péče, ať už jde o adopci, nebo pěstounství. Hosté koncertu svojí účastí vyjádřili centru podporu a pomohli tak ulehčit start do života právě těm nejpotřebnějším dětem.

Obchodní ředitelka Medical Services Kristína Kupcová, ředitel divize Medical Services Karel Novotný, přednostka Dermatovenerologické kliniky Nemocnice Na Bulovce prof. Jana Hercogová a ředitel Dětského centra Mgr. Martin Karas

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?