Jaromír Gajdáček odchází z čela ZPMV ČR

21. 9. 2015 10:44
přidejte názor
Autor: Redakce

Generální ředitel Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra (ZPMV) Jaromír Gajdáček MBA se rozhodl v souvislosti s koncem druhého funkčního období ukončit své působení k 1. 10. 2015. Správní rada zvolila nového ředitele, současného ředitele odboru strategie Davida Kostku.




„Říká se, že v nejlepším se má přestat. Pojišťovnu předám v dobré kondici, prosperující a s přibývajícím počtem klientů. Po letech práce v hornictví a dalších sedmnácti letech ve zdravotnictví se ve třetí třetině své profesionální dráhy chci věnovat novým projektům a aktivitám v zahraničí,“ řekl Jaromír Gajdáček, který v ZPMV pracoval od roku 2008, tedy téměř 8 let.
Zůstává prezidentem Svazu zdravotních pojišťoven ČR i viceprezidentem Unie zaměstnaneckých svazů.
„Pojišťovna se pod vedením Jaromíra Gajdáčka stala stabilním partnerem poskytovatelů zdravotní péče, nemá žádné závazky a pyšní se nejlepší efektivitou práce s nejnižšími provozními náklady ze všech zdravotních pojišťoven v České republice. Je největší zaměstnaneckou zdravotní pojišťovnou v zemi a druhou s více než 1 milionem a 260 tisíci klientů,“ uvedla tisková mluvčí ZPMV Hana Kadečková.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?