Nový časopis pro anesteziology

1. 2. 2007 18:08
přidejte názor
Autor: Redakce
Odborníci z oboru intenzivní medicíny mají k dispozici nový časopis. Upozorňuje na to Česká společnost anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny na svých webových stránkách. Časopis Signa Vitae publikuje články z oblasti neonatologie, pediatrie, intenzivní péče a z oboru anesteziologie-resuscitace...


Podle autorů má být časopis orientován na problémy každodenní praxe. Redakce proto vítá různé formy příspěvků lékařů – kasuistiky, krátké zprávy či odborné analýzy.

„Misí tohoto časopisu je sloužit lékařům, střednímu zdravotnickému personálu a výzkumníkům v oblasti intenzivní péče jako prostředek lepší a efektivnější komunikace. Tím chceme zlepšit celkové výsledky naší péče o pacienty,“ píše redakce časopisu se sídlem v Chorvatsku.

Zakladatelé Signa Vitae vyzývají odborníky v oblasti intenzivní medicíny, aby zvážili spolupráci a pomohli rozšířit povědomí o časopisu i mezi svými kolegy.

Přístup k článkům

Na webových stránkách www.signavitae.com má každý uživatel po bezplatné registraci k dispozici plnou verzi všech zveřejněných článků.

(ivb), www.Zdravi.Euro.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?