Pozvánka na Doktorfest 2016

22. 3. 2016 11:43
přidejte názor
Autor: Redakce

Rock, blues, rock ’n‘ roll, punk či worldmusic čekají na milovníky hudby v sobotu 28. května od 11 do 20 hodin u Písecké brány v Praze 6 na již 4. ročníku hudebního festivalu Doktorfest.




I letos se na Doktorfestu představí renomovaní lékaři v roli umělců-hudebníků. Těšit se můžete nejen na stálice festivalu, jimiž jsou hudební skupiny Bílá nemoc, Bratři v rytmu či Dick O‘Brass. Koncertovat přijedou také legendy pražské big beatové scény, kapely Pozdní lítost, Blaženka či Růžová budoucnost. Rock ’n’ rollově to roztočí mladíci z J!Scream a kapela Doctor’s Band z Uherského Hradiště.
Součástí letošního ročníku bude benefice a DMS kampaň pro nadaci Dětský mozek, výtěžek půjde na asistenci pro devítiletou dívku s diagnózou dětská mozková obrna. Bohatý doprovodný program dále nabídne soutěže, tvůrčí dílny, kurz první pomoci pro děti, prohlídku sanitky a dispečinku Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy či lékařské vyšetření zdarma. Pamatováno je i na děti, pro které soutěžemi či kurzem první pomoci. Festival moderuje Václav Kopta. Záštitu převzal radní Hlavního města Prahy Ing. Radek Lacko.
Více informací najdete na: www.doktorfest.cz či facebooku Doktorfest.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?