Plastové pevné a mobilní stěny zn. „SILENTIA“

15. 1. 2000 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce


jsou patentovaným švédským systémem, určeným pro širokou škálu použití. Mají široké uplatnění ve zdravotnictví a sociálních ústavech.

š Stěny se umisťují buď pevně ke zdi, odkud se snadno roztáhnou, nebo na kolečkový podvozek, který zajišťuje stabilní rozložení kdekoliv v místnosti.

š Každá stěna se skládá z několika dílů podle potřeby a přání zákazníků. Nejkratší je pětidílná, která je po rozložení dlouhá 1,25 m, potom sedmidílná dlouhá 1,75 m, devítidílná 2,25 m, jedenácti dílná 2,72 m, třináctidílná 3,25 m a patnáctidílná 3,75 m. Stěny se vyrábějí ve dvou výškách: 1,45 m a 1,85 m.

š Kolečka se mohou zabrzdit ve všech polohách. Nožky jsou ve svém uložení odpruženy, aby vyrovnávaly nerovnosti podlahy. Poslední díl všech skládacích stěn je opatřen pevným držadlem pro snadný pohyb se stěnou. Dostatečně vysoké nožičky umožňují snadné vytírání podlahy.

š Největší předností stěn je, že složené zabírají minimální prostor a rychle se rozloží do potřebné délky. Mohou se zahýbat v jakémkoliv úhlu, takže jsou přizpůsobivé jakýmkoliv potřebám. Další předností je odpudivost proti prachu, snadné mytí a dezinfekce. Povrch má velmi dobrou rezistenci proti vodě a proti dezinfekčním prostředkům.

š Skládací dělící stěny jsou velmi pevné, jsou vyrobeny z vysoce lisovaného laminátu s jádrem z extrudované polystyrenové pěny. Mají vysoký stupeň nehořlavosti a při eventuálním požáru nevytvářejí téměř žádný kouř.

š Dělící stěny se vyrábějí ve dvou barvách: bílé a kávové (bílá káva). Na přání mohou však být stěny vyrobeny i v jiných barvách.

dodává: KlinLab - Medical s. r. o. Střešovice, U vojenské

nemocnice 1200, 169 02 Praha 6, tel.: 02/35 36 03 68, 02/20 61 14 57

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?