V Sokolově a Ostrově investují do rekonstrukcí i zaměstnanců

24. 3. 2014 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Společnost Nemos Group, která provozuje nemocnice v Sokolově a Ostrově, v současné době buduje nové ambulance, školí své zaměstnance proti syndromu vyhoření a chystá se soutěžit v celostátním žebříčku.


Nové prostory mají získat ambulance sokolovské chirurgie, ortopedie, interny a neurologie. Zahájeny byly i opravy sokolovské oční a gynekologické ambulance.

Prevence burn-out

Na začátku druhého dubnového týdne v Nemocnici Sokolov proběhne rovněž kurz „Syndrom vyhoření“. Bude na něm vyškoleno 24 zaměstnanců z ošetřovatelského úseku z rizikových oddělení jako jsou ARO, ONP a interna. Kurz se bude věnovat tomu jak identifikovat vyhořelého člověka, jaká jsou stadia směřující k vyhoření, vnitřní poháněcí mechanismy, ale také prevenci syndromu vyhoření, situačním analýzám, změnám postoje a přístupu k této problematice.

Nemocnice Ostrov a Nemocnice Sokolov se také po zisku titulů „Nejlepší nemocnice kraje 2011, 2012 a 2013“ chystají opět zapojit do celostátního projektu HealthCare Institute „Nemocnice ČR 2014“. V celonárodním průzkumu, který sleduje spokojenost s českými nemocnicemi, mohou hlasovat klienti i zaměstnanci od 1. 3. do 30. 9. 2014.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?