Pomahamelecit.cz inovuje

6. 8. 2012 0:01
přidejte názor
Autor: Redakce
Webové stránky pro odbornou veřejnost prošly redesignem a přinášejí aktuální zpravodajský obsah a původní rozhovory s osobnostmi z oblasti zdravotnictví a sociální péče.


Web pomahamelecit.cz byl vytvořen proto, aby představil široké odborné veřejnosti projekt HARTMANN Solutions – komplexní zákaznická řešení, která propojují nabídku produktů, souvisejících služeb a poradenství a jsou zaměřená na odborníky z řad poskytovatelů zdravotní a sociální péče. Již dva roky tak stránky nabízejí nejen lékařům, sestrám, managementu zdravotnických zařízení a zařízení sociálních služeb, ale i lékárníkům informace o možnostech, jak zefektivnit poskytovanou péči a to jak z medicínského, tak z ekonomického a procesního hlediska.

Konkrétní výsledky spolupráce a zkušenosti klientů s firmou HARTMANN – RICO jsou pak v rámci webu prezentovány formou osobních zkušeností se službami a produkty a také formou případových studií.

Aktuální obsah a rozhovory s odborníky

Nyní prošly webové stránky pomahamelecit.cz několika změnami. Tou nejvýraznější je vytvoření tzv. „redakční části“, která přináší aktuální informace všem skupinám odborníků. Každý měsíc zde najdou články týkající se aktuálních událostí v oblasti zdravotnictví a sociální péče. Připravovány jsou pravidelně také původní rozhovory se zajímavými osobnostmi z oboru, které nabídnou svůj osobitý pohled a názory na oblast zdravotnictví a sociální péče a přispějí vlastními profesními zkušenostmi a postřehy.

pomahamelecit.cz

Každý návštěvník stránky pomahamelecit.cz zde nyní nalezne nejen nabídku produktů, služeb a poradenství konceptu HARTMANN Solutions, včetně prezentace konkrétních zkušeností klientů z praxe, ale nově také zajímavé příspěvky o aktuálních tématech českého zdravotnictví.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?