Stravenková karta Naše stravenka je oblíbeným benefitem mezi lékaři a sestřičkami

1. 11. 2018
Autor: Redakce
Je to přibližně půl roku, co na trh vstoupila stravenková karta Naše stravenka od společnosti Lidl stravenky. Poměrně rychle si našla oblibu zejména mezi lékaři, lékárníky, dentisty a jejich personálem. Úspěch slaví zejména díky férovým podmínkám, karta je totiž výhodná pro obě zaměstnavatele i zaměstnance.

Lékaři a majitelé ordinací ocení především nulovou provizi, kterou Naše stravenka poskytuje všem firmám bez rozdílu velikosti. Za dobití karet nárokem na stravné pro jednotlivé zaměstnance se u Naší stravenky neplatí, firmy tak mohou výrazně ušetřit a optimalizovat své náklady na nejoblíbenější benefit. Objednávky karet i dobytí karet se provádí online v uživatelsky příjemném prostředí a kromě financí tak karta Naše stravenka šetří i čas pracovníků, kteří mají stravenkovu agendu na starosti.

Držitelé karet, tedy zaměstnanci, ocení zejména to, že zůstatek na kartě nikdy nepropadá, což je unikátní vlastnost právě této stravenkové karty. Je fér, že zaměstnanci tak sami určují, kdy peníze na kartě využijí a nejsou tlačeni expirací zůstatku na kartě. Volnost mají rovněž při výši útraty, limit na denní nebo jednorázový nákup je 1 600 Kč. Limit platí jak pro restaurace, tak pro prodejny Lidl a Kaufland, kde se dá stravenková karta použít.

Férové podmínky jistě ocení jak zaměstnavatelé, tak zaměstnanci a karta Naše stravenka se stane oblíbeným firemním benefitem.

Akceptační síť, kde je možné kartu použít se neustále rozšiřuje. Mezi akceptující místa patří i oblíbené restaurační řetězce, například KFC, Burger King, Pizza Hut, Fruitisimo, vybrané provozovny McDonald's, síť restaurací Pizza Coloseum, Kolkovna, Potrefená husa a mnoho dalších.

Se stravenkovou kartou Naše stravenka ušetří firma i zaměstnanci čas a peníze. Jde to i bez papíru i bez provizí, jak karta Naše stravenka dokazuje…

www.nasestravenka.cz