Pozvání pro lékaře a farmaceuty

21. 6. 2001 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Asi nebude v ČR mnoho chirurgických oddělení, které by od roku 1945 až do současnosti vedl pouze druhý přednosta, jak je tomu v chebské okresní nemocnici. Zdejší chirurgie pracuje již od roku 1975 pod vedením současného primáře, MUDr. Václava Hovorky...


Během jeho působení v chebské nemocnici ocenilo jeho práci mnoho nemocných, ale získal uznání i svých kolegů a odborné chirurgické veřejnosti. Řadu let ovlivňuje ve funkci lékařského zástupce ředitele i odborný rozvoj okresní nemocnice. Se zaujetím jemu vlastním pracuje i jako externí pedagog na Střední zdravotnické škole Cheb a mimo jiné aktivity se zabývá i studiem historie nemocniční péče na Chebsku.

Prim. MUDr. Václav Hovorka oslaví v příštích dnech své významné životní jubileum. Tomuto je věnován i příští seminář lékařů a farmaceutů okresu Cheb. Odborný program tohoto setkání, které se koná zítra od 18,30 hodin, připravili jeho spolupracovnici z chebské chirurgie. Přijďte pozdravit významnou osobnost chebského zdravotnictví, svého kolegu a spolupracovníka do Purkyňové síně OHS.

(cab), Chebský deník, 20.6.2001

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?