Canadian Medical ve Waltrovce

9. 4. 2018 7:11
přidejte názor
Autor: Redakce
Soukromý poskytovatel nadstandardní lékařské péče Canadian Medical (CM), člen zdravotnické skupiny EUC, ve čtvrtek 5. dubna slavnostně otevřel své pracoviště v pražských Jinonicích, na místě bývalé továrny Walter Motors.


V nových prostorách nabízí 9 moderních ambulancí, 2 plnohodnotné multioborové operační sály se zaměřením na ortopedii, chirurgii, gynekologii, urologii, plastickou chirurgii, ORL a gastroenterologii a 9 nadstandardních jednolůžkových pokojů. V objektu působí také známý fyzioterapeut profesor Kolář a profesor Daneš, přední expert v oblasti screeningu a diagnostiky onemocnění prsu.

V ordinacích a operačních sálech CM ve Waltrovce pracují respektovaní specialisté, kteří mají za sebou dlouholetou praxi z nejlepších českých nemocnic i ze zahraničí. Tým lůžkového oddělení vede přední český ortoped a expert na miniinvazivní operace nohy doc. MUDr. Rastislav Hromádka, Ph.D., vedoucí ambulantní části je zkušená internistka a praktická lékařka, MUDr. Miluše Vostradovská.

MUDr. Barbara Taušová, vedoucí lékařka a jednatelka CM, na slavnostním otevření řekla: „Naše první klinika, založená v 90.letech, byla vedena podle kanadských standardů v poskytování lékařských služeb a starala se většinou o cizince žijící v Praze. I pro české klienty jsme přenesli do poskytované péče široké kompetence praktického lékaře, jeho komunikační schopnosti, chování k pacientům i ke kolegům. S touto vizí jsme byli originální. Dnes na pracovišti v nádherném objektu Waltrovky razíme myšlenku zdravotní péče na nejvyšší úrovni ve zcela mimořádném prostředí. V tom jsme opět první.“

Canadian Medical poskytuje své služby klientům v ČR již 20 let. Ve 43 ordinacích působí 196 zdravotníků, kteří ročně ošetří více než 50 tisíc klientů v celkem 34 specializacích.

V Praze má CM pobočky V PARKU, AVIATICA, WALTROVKA, VELESLAVÍN a v pondělí 9. dubna zahajuje provoz v HADOVCE.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?