Českolipská nemocnice plná dalších personálních změn

6. 1. 2005 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Dalšími personálními změnami prochází Nemocnice s poliklinikou v České Lípě. Její ředitel Miroslav Vacek nyní musel vyřešit otázku personální situace na provozně-technickém úseku nemocnice. Uvedl to mluvčí Nemocnice s poliklinikou v České Lípě Petr Pokorný...


ČESKÁ LÍPA -

„Především kvůli plánované investiční činnosti v tomto roce v objemu 60 až 90 miliónů korun a vzhledem k nástupu stávající náměstkyně Gabriely Picmausové na mateřskou dovolenou byl úsek rozdělen na provozní a technickoinvestiční část,“ vysvětlil Pokorný.

Řízení provozních záležitostí proto přijala Monika Křepeláková. Na post technicko-investičního náměstka nastoupil od 3. ledna letošního roku manažer Svatopluk Dvořák.

„S novým rokem nastala v nemocnici obměna i ve vedení úseku ošetřovatelské péče. Novou náměstkyní jmenoval ředitel Evu Nesládkovou, zdravotní sestru z chirurgické jednotky intenzívní péče,“ dodal Pokorný.

Dosavadní náměstkyně Irena Patková se má podle Pokorného jako zkušená odbornice věnovat přípravě vzdělávání a odbornému tréninku zdravotních sester.

„Nemocnice jich dnes zaměstnává více než pět set a vzdělávání jsme si logicky stanovili jako jednu z nejdůležitějších aktivit, na niž se nemocnice musí orientovat, pokud chce být úspěšná, vstřícná a vysoce profesionální,“ vysvětlil svůj krok Vacek.

Právo

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?