Ineducation vzdělává lékaře v pohodlí domova

29. 9. 2008 6:22
přidejte názor
Autor: Redakce
Ineducation je unikátní on-line projekt společnosti Medica Healthworld, komunikační agentury s více než desetiletými zkušenostmi v oblasti medicíny a farmacie. Projekt, spuštěný v březnu 2008, se týká problematiky moderní terapie hyperlipidémie a nabízí kompletní odborné informace z této oblasti . Z programu Ineducation může lékař profitovat nejen aktivním vzděláváním v oboru, ale může získat na své konto také kredity postgraduálního vzdělávání ČLK...


Ineducation vzdělává lékaře v pohodlí domova

Vstup do projektu Ineducation je velmi jednoduchý: stačí, když zájemce na stránkách www.ineducation.cz vyplní žádost o registraci. Na jejím podkladě obdrží jedinečné jméno a heslo, které mu umožní vstoupit do systému. Po prvním přihlášení se objeví v sekci Můj profil, kde zadá povinné přihlašovací údaje. Po druhém a dalším přihlášení do Ineducation účastníci vstoupí již rovnou do sekce Prezentace, kde je uvítá osobní pozdrav.

Nabídka projektu Ineducation je komplexní

V sekci Edukační servis jsou zpřístupněny odborné články z časopisů, vždy seřazené dle důležitosti a se zřetelným vyhledáváním klíčových slov a abstraktu článku. Texty jsou zveřejněny v přehledném a oblíbeném pdf formátu a dostupné ihned a přímo, tedy bez nutnosti klikání na další a další odkazy webu. Na lékaře čeká srozumitelné prostředí prosté jakýchkoli rušivých reklamních bannerů, vybrat si lze z textů odborných časopisů Vnitřní lékařství, Kardiologická revue, Medicína po promoci, Interní medicína pro praxi, Remedia a ze zdravotnických týdeníků Medical tribune a Zdravotnictví a medicína. V záložce Bonusy uživatelé najdou atraktivní animované a dabované videoklipy o cholesterolu a jiné propagační materiály, uzpůsobené k názorné edukaci pacientů přímo v ordinaci. Připravena jsou také odborná videa z důležitých konferencí a vzdělávacích seminářů a v nejbližší době budou do projektu Ineducation zařazeny interaktivní on – line diskuse s prof. MUDr. Richardem Češkou, CSc. z VFN Praha. Projekt Ineducation předpokládá každodenní vytíženost většiny lékařů a proto pro ně připravil sekci Kalendář akcí, která obsahuje diář všech významných odborných konferencí a symposií interní medicíny v Čechách i v zahraničí.

Získávejte kredity ČLK z domova

Nemáte jako lékař s mnoha pacienty v ordinaci čas na osobní účast na všech zajímavých oborových konferencích, je pro vás navštěvování odborných akcí příliš zdlouhavé a nákladné, nebo máte pocit, že vám mnoho informací beztak uniká? Projekt Ineducation vám pomůže tyto problémy vyřešit, a to v čase a místě, které si sami zvolíte. Pokud absolvujete jednotlivé on - line vzdělávací moduly, získáte nejen nové a užitečné vědomosti z vašeho oboru, ale také potvrzení vaší píle: kredity postgraduálního vzdělávání uznávané Českou lékařskou komorou (ČLK).

Devatero dobrých důvodů, proč se přihlásit do Ineducation

Přihlášením do Ineducation získáte jako lékař následující možnosti a jedinečné benefity:

1. Přístup k odborným článkům, abstraktům a studiím vytříděným dle vašeho oboru a přístupným na jednom místě.

2. Testy pro získání kreditů ČLK z pohodlí domova (e-learning).

3. Stále aktualizované informace, v kompletním znění a s automatickou archivací.

4. Videa a animace vhodná k edukaci pacientů přímo v ordinaci..

5. Dabované záznamy z prestižních odborných konferencí.

6. Odkazy na důležité a zajímavé weby.

7. Bezpečí a soukromí vysoce chráněného webu, bez zasílání spamů a reklamních mailů.

8. Nemusíte nikam jezdit a můžete se do programu Ineducation přihlásit v době, kterou si sami určíte pro vaše vzdělávání.

9. Ineducation je tu pro vás zdarma, 24 hodin denně a bez závazků.

Komerční prezentace

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?