Konference Bezpečnost nemocnic: prevence poranění zdravotnického personálu

9. 3. 2017 8:29
přidejte názor
Autor: Redakce
Akce se bude konat v úterý 28. března 2017 od 10:00 do 15:00 v prostorách Kaiserštejnského paláce na Malostranském náměstí 37/23 v Praze.


Jménem Profesní a odborové unie zdravotnických pracovníků (POUZP) Vás srdečně zveme na konferenci BEZPEČNOST NEMOCNIC: PREVENCE PORANĚNÍ ZDRAVOTNICKÉHO PERSONÁLU, která se bude konat v úterý 28. března 2017 od 10:00 do 15:00 v prostorách Kaiserštejnského paláce na Malostranském náměstí 37/23 v Praze. O své praktické zkušenosti v oblasti prevence poranění ostrými předměty se s Vámi podělí zástupci managementu předních českých a slovenských nemocnic. V rámci konference budou představeny výsledky průzkumu i aktuální statistiky k poranění ostrými předměty mezi zdravotnickým personálem. Zároveň se dozvíte více o používání bezpečnostních pomůcek v nemocniční praxi a o dalších výzvách a úskalích na poli ochrany zdravotnických pracovníků.

Kromě předsedy POUZP na konferenci vystoupí také zástupce Ministerstva zdravotnictví, prezidentka České asociace sester, zástupce Slovenské komory sester a porodních asistentek a přední odborníci z oblasti epidemiologie a bezpečnosti práce.

Registrace ZDE

Přihlašte se, prosím, nejpozději do 21. března.“

S pozdravem a hezký den
Jakub Hudec

Asistent předsedy POUZP
Mob.: +420 702 098 117

Konference Bezpečná nemocnice, POUZP

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?