Mluvčí ministerstva zdravotnictví odchází pryč

19. 10. 2004 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Mluvčí ministerstva zdravotnictví Aneta Kupková odchází z úřadu. Podle svého vyjádření končí ve funkci na základě vlastního rozhodnutí. "Dostala jsem novou pracovní příležitost," napsala Kupková. Kdo bude novým mluvčím MZ, zatím není zcela jasné...


Mluvčí ministerstva zdravotnictví Aneta Kupková odchází z úřadu. Podle svého vyjádření končí ve funkci na základě vlastního rozhodnutí. „Dostala jsem novou pracovní příležitost,“ napsala v dopise na rozloučenou.

Kupková, která byla ve funkci pouze devět měsíců, zažila střídání tří šéfů rezortu. Krátce po jejím nástupu byla odvolána tehdejší ministryně Marie Součková. Na jaře a v létě pracovala pro Jozefa Kubinyiho a v poslední fázi své funkce pro novou ministryni Miladu Emmerovou.

Před nástupem na ministerstvo pracovala jednadvacetiletá Aneta Kupková jako editorka dámského časopisu Jackie. Ještě předtím působila jako reportérka pořadu Občanské judo v televizi Nova.

Kdo bude novým mluvčím MZ, zatím není zcela jasné. Kupková novinářům sdělila, aby se obraceli na vedoucího tiskového oddělení Václava Šebora nebo na Vítězslava Klímu.

www.Zdravi.Euro.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?