Nemocnici v Lounech vede nový ředitel

22. 4. 2009 8:05
přidejte názor
Autor: Redakce
Jan Christoph se od dubna stal novým ředitelem Nemocnice Louny, ve funkci nahradil Petra Landu. Ve zdravotnictví se pohybuje mnoho let. "Ve zdravotnictví jsem pracoval od roku 1990, a to ve funkci náměstka Hospodářsko- technické správy OÚNZ v Ústí nad Labem. Odtamtud jsem koncem roku 1991 přešel do VZP. V ní jsem pracoval v různých funkcích až do roku 2008," uvedl Jan Christoph...


Nemocnice plánuje pořídit nová zařízení a ještě více zlepšit péči o pacienty. „Mým cílem je pokračovat v dobré práci mého předchůdce Ing. Landy. V prvé řadě plánujeme otevření speciálního oddělení chronických lůžek a dalším úkolem je nahradit přístrojové vybavení naší nemocnice,“ uvedl.

Přístroje téměř na všechna oddělení

„Chceme nakoupit EEG pro neurologii, EKG pro internu, spirometr pro alergologii, novou vanu pro podvodní masáže na rehabilitaci a transportní ventilátor pro ARO. Dále sháníme mimořádné finanční zdroje pro nákup nového rentgenu a CT. Nákupem těchto moderních diagnostických přístrojů přispějeme k poskytování kvalitnější zdravotní péče nejen pro obyvatele města, ale i pro širší spádovou oblast,“ přiblížil J. Christoph.

„Vzhledem k tomu, že rád cestuji a navštěvuji historické památky, město Louny jsem navštívil již mnohokrát předtím. Doufám, že si najdu volný čas i na to, abych navštívil všechny krásné kopce v okolí,“ dodal J. Christoph.

Mirka Strnadová, Regionální deník

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?