Odborné sympozium Všeobecné praktické lékařství

16. 11. 2017 7:15
přidejte názor
Autor: Redakce
Rádi bychom Vás pozvali na odborné sympozium, konané u příležitosti vydání nového čísla časopisu Postgraduální medicína s tématem Všeobecné praktické lékařství. Akce je akreditována v rámci celoživotního vzdělávání ČLK 4 kredity.


Vážení lékaři,

rádi bychom Vás pozvali na odborné sympozium, konané u příležitosti vydání nového čísla časopisu Postgraduální medicína s tématem Všeobecné praktické lékařství. Akce je akreditována v rámci celoživotního vzdělávání ČLK 4 kredity.

Sympozium jež je inspirované odbornými články časopisu s touto tematikou se bude konat v úterý 21.11.2017 v odpoledních hodinách v Hotelu Courtyard by Marriott (Lucemburská 46, 130 00, Praha 3). Registrace a vstup do konferenční místnosti bude možný od 13.30 hodin. Samotný odborný program oficiálně zahájí ve 14.00 hodin garant odborného programu MUDr. Otto Herber, místopředseda Společnosti všeobecného lékařství ČLS JEP.

Těšit se můžete vyjma odborných přednášek také na příjemné prostředí moderního hotelu s dobrou dostupností, občerstvení a tombolu o tematické publikace. Kompletní program i odkaz na registraci naleznete zde.

1)
poznámka

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?