Otázky Václava Moravce před živým publikem

20. 4. 2007 15:02
přidejte názor
Autor: Redakce
Česká televize se rozhodla vysílat nedělní Otázky Václava Moravce 22. dubna 2007 z areálu Brněnských výstav a veletrhů za účasti publika. Jediným tématem pořadu bude reforma zdravotnictví v ČR...


Pokud se chcete jako divák či divačka zúčastnit této diskuse, vyplňte laskavě formulář na TÉTO ADRESE, na jehož základě budete pozváni. Pozvánka bude také obsahovat další organizační pokyny. Diváci se budou muset dostavit do areálu BVV v neděli v 10.00 hod. Přímý přenos začíná ve 12.00 a končí ve 14.30 hod. Účast není honorována.

Hlavními hosty pořadu budou ministr zdravotnictví Tomáš Julínek (ODS) a náměstek ministra pro lékovou politiku Pavel Hroboň.

Pozvání rovněž přijali: prezident ČLK Milan Kubek, 1. viceprezident Svazu pacientů Josef Mrázek, předseda České společnosti pro kvalitu ve zdravotnictví David Marx a profesoři Pavel Pafko a Jiří Vorlíček.

Hosté na telemostu: stínový ministr zdravotnictví David Rath (ČSSD), výkonný ředitel Svazu zdravotních pojišťoven Jaromír Gajdáček a sociolog Přemysl Čech.

Diskutovat se bude mimo jiné o cílech reformy zdravotnictví a jejích dílčích krocích, kvalitě zdravotní péče a etice lékařů, dostupnosti zdravotní péče, počtu zdravotnických zařízení a změně forem vlastnictví, lékové politice státu či změně postavení pojišťoven v systému zdravotní péče.

Přímý přenos Otázek Václava Moravce začíná v neděli na ČT1 ve 12.00 a pokračuje na ČT24 po 13. hodině.

Česká televize, ČTK

www.Zdravi.Euro.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?