Účastníci ozdravného pobytu se vracejí z Řecka domů

14. 9. 2001 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Právě dnes se z předčasně ukončeného pobytu v Řecku vrátí klienti Všeobecné zdravotní pojišťovny... "Dříve se jezdilo do Jugoslávie až později jsme pobyty rozšířili ještě o Řecko. Prvně jsme tak bezpečnostní opatření přijali zhruba před čtyřmi lety v době válečného konfliktu na území Jugoslávie...


Chomutovsko - Právě dnes se z předčasně ukončeného pobytu v Řecku vrátí klienti Všeobecné zdravotní pojišťovny, přičemž je mezi nimi i několik dětí z Chomutovska.

„V zájmu bezpečnosti našich klientů v souvislosti s teroristickými útoky v Americe jsme ozdravný pobyt ukončili. Většina účastníků šestého turnusu přitom vůbec neodletěla, neboť let byl rozdělen do dvou dnů,“ informoval včera náš list Oldřich Sieber, ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny v Chomutově.

Ozdravné pobyty pro pacienty s chronickým i kožním onemocněním a alergiemi pořádá VZP v rámci akce Mořský koník již šestým rokem. Bezpečnostní opatření přitom nepřijímala poprvé.

„Dříve se jezdilo do Jugoslávie až později jsme pobyty rozšířili ještě o Řecko. Prvně jsme tak bezpečnostní opatření přijali zhruba před čtyřmi lety v době válečného konfliktu na území Jugoslávie,“ potvrdil ředitel chomutovské pobočky. Jak dodal, o náhradě za tento nepodařený pobyt zatím nebylo rozhodnuto.

LENKA ŠULCOVÁ, Deník Chomutovska, 14.9.2001

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?