Zeman: Můj zdravotní stav je s výkyvy stále totožný

9. 6. 2017 7:11
přidejte názor
Autor: Redakce
Svůj zdravotní stav považuje prezident Miloš Zeman s malými výkyvy za totožný po celou dobu, co je na Pražském hradě. Řekl to včera ve Vietnamu českým novinářům.


Zdraví prezidenta je nyní pod drobnohledem kvůli tomu, že v poslední době působil unaveně. Program si upravoval i při současné návštěvě Vietnamu, kterou včera ukončil. „Můj zdravotní stav je s malými výkyvy totožný minimálně celou dobu výkonu prezidentské funkce. Jediný rozdíl spočívá v tom, že když se blíží prezidentská volba, tak se hledají nějaké důvody pro a proti některým kandidátům,“ řekl Zeman. „V mém případě je jediný důvod to, že špatně chodím, což je sice nemilé, ale už jsem jednou říkal, že politika se nedělá nohama, ale mozkem,“ dodal.

Zeman zároveň komentoval některé výroky o jeho zdraví. „Někteří lékaři, jako například Lubomír Nečas, kteří mě neviděli půl roku, se nyní vyjadřují k mému zdravotnímu stavu. Stejně tak ministr (zdravotnictví Miloslav) Ludvík, který mě nikdy v životě nevyšetřoval. Chápu, že si potřebují udělat jméno a že mohou být zajímaví pro některé novináře,“ dodal prezident.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?