Báseň pro Calibrum

15. 1. 2000 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Vitamíny s minerály? Nechte úsměv stranou! Kdo jim věří, tomu oči stále vášní planou. Calibrum, toť přesnost značí, jak dosáhnou cíle, jak doběhnout bez námahy do poslední míle.


I na vitaminové přípravky se dnes už skládají verše. Báseň od hudebníka a všestranného umělce Josefa Fouska je delší než uvedená pasáž a vznikla na oslavu přípravku Calibrum, který ke konci roku uvedla na trh společnost Léčiva. Dílko v průběhu vernisáže, na které se vedle novinářů a zástupců farmaceutického průmyslu sešli i přední čeští umělci, odrecitoval Otakar Brousek starší. Toto „hvězdné“ představení se odehrálo v Umělecké galerii Mánes v Praze a opravdovým hlavním hrdinou na něm bylo právě výše jmenované Calibrum. Čím si zasloužilo onu slávu?

Calibrum je přípravek vhodný k doplnění denní potřebné dávky vitaminů a minerálních látek. Obsahuje 13 vitaminů, beta karoten a 14 minerálů. Složení přípravku a denní dávky jednotlivých vitaminů a minerálů byly konzultovány s klinickými pracovníky, doporučeny odborníky vitaminology a lékaři výživáři jako optimální a vyvážené. Calibrum obsahuje též anti-oxidanty, které přispívají nejen ke zvýšení primární imunity, ale napomáhají také k detoxikaci organizmu. Calibrum se prodává v lékárnách. Jedno balení obsahuje 30 nebo 100 potahovaných tablet. Cenově je přípravek srovnatelný s konkurenčními produkty. - jš -

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?