Bochemie Group otevřela zdravotnické zařízení za 24 milionů korun

10. 6. 2002 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Společnost Bochemie Group dnes v Ostravě- Petřvaldě otevřela zdravotnické zařízení ORT- ART v hodnotě 24 milionů Kč. Zařízení bude zaměstnávat 15 lidí."Jde o trochu nestandardní záměr, jenž se ale...


Ostrava - s dosavadními aktivitami Bochemie tak úplně nekříží,“ řekl generální ředitel Bochemie Group Ladislav Kraus. Celou skupinu tvoří 14 dceřiných společností z chemie, fotochemie a farmacie.

Dceřinou společností Bochemie se společnost ORTART stala již v loňském roce.“ Nestátní zdravotnické zařízení bude poskytovat lékařskou péči v oboru ortopedie a provozovat zařízení sloužící k rehabilitaci a rekondici,“ uvedl ředitel ORTART Jiří Moskala s tím, že objekt se bude zřejmě již v příštím roce rozšiřovat. Náklad y v další fázi dosáhnou zhruba sedmi milionů korun.

Bochemie Group zaměstnává 1000 lidí. Patří sem například producent Sava a Chloraminu Bochemie s. r.o ., hradecký výrobce fotografických materiálů FOMA Bohemia, pardubická farmaceutická společnost Herbacos - Bofarma či polský producent anorganických pigmentů.

Zlínské noviny, 8.6.2002

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?