Vlákno názorů k článku Bolest zad se může objevit v jakémkoliv věku. Nepodceňujte ji a vyhledejte lékaře od Tomáš - Dobrý den, měl bych na vás prosbu.Dost často...

Tomáš (neregistrovaný)
Dobrý den, měl bych na vás prosbu.Dost často trpím na blokády bederní páteře (lumbago), mám skoliózu a k tomu se mi teď přidala bolest třísel.Asi před více jak měsícem jsem byl u ortopeda a říkal že je to natažený a že to přejde.Bohuzel nepřešlo.Dale jsem byl na vyšetření na urologii-vse v pořádku, tříselnou kýlu nemám, ultrazvuk břicha a třísel taky v pořádku.Pote ještě rentgen kyčlí, také v normě.Pri poslední návštěvě ortopeda (asi 14 dní),na mě doktor ani nesáhl i přesto že jsem říkal že mě to stále bolí.Nevite prosím kam bych měl ještě zajít?A myslíte že to může mít spojitost opět se zády?U praktické lékařky si už připadám trapně a navíc počítám že mi řekne že mi nic není a jestli nesimuluji .Ortoped by zase většinu případů řešil jen obstriky, což se mi nechce znovu podstupovat.Je mi 42 let,ale někdy si připadám na víc.Moc děkuji za odpověď.
MUDr. Thai Bao Han (neregistrovaný)
Dobrý den, pokud jste již vyčerpal všechny odbornosti ohledně léčby bolesti, mohli by Vám pomoci v Centru pro léčbu bolesti pod VFN.