Vlákno názorů k článku Bolest zad se může objevit v jakémkoliv věku. Nepodceňujte ji a vyhledejte lékaře od Lucka - Dobry den chtěla jsem se zeptat je mi...

Lucka (neregistrovaný)
Dobry den chtěla jsem se zeptat je mi 16 let. Mám problémy se zády chodím na rehabilitace a včera jsem spadla na záda nemohla jsem se ani zvednou. Další den jsem měla rehabilitace tak mi paní dala nějakej laser na záda a řekla, že mi to pomůže, ale vůbec mi to nepomohlo bylo mi po tom strašně blbě. Ten den jsem šla ještě na trénink (vodní pólo) Furt mě ty záda strašně bolí nevíte co s tím?
Redakce Zdraví.Euro.cz (neregistrovaný)
Dobrý den, Lucko, nechte se vyšetřit na chirurgii nebo ortopedii. Důkladněji Vás vyšetří, popř. doplní nějakou zobrazovací techniku. K léčbě laserem se stavíme skepticky, někomu ale může pomoci. Redakce Zdraví.Euro.cz
Jana Z. (neregistrovaný)
Dobrý den, před týdnem mě začal pobolívat močový měchýř a záda v oblasti kříže, všechny odběry moči i krve.v pořádku. Močový měchýř už mě nebolí a záda teď jeden nebolí a druhý den většinou odpoledne záčnou bolet opravdu velkou takovou pálivou bolestí,bedra a kříž a někdy i výš. Bolest moc nepoleví,když si lednu, spíš pomůže když se projdu. A pak ulza nějakou dobu to odezní, v noci nebolí.Nevíte čím by to mohlo být?
MUDr. Thai Bao Han (neregistrovaný)
Dobrý den, doporučuji vyšetření u specialisty, který indikuje zobrazovací vyšetření dané oblasti. Vyžádejte si žádanku u praktického lékaře.