Vlákno názorů k článku Bolest zad se může objevit v jakémkoliv věku. Nepodceňujte ji a vyhledejte lékaře od Šárka - Dobrý den, léčím se s krční páteří už...

Šárka (neregistrovaný)
Dobrý den, léčím se s krční páteří už od září.Nikdy mi nic nebylo a z ničeho nic motání hlavy a závratě, chodila jsem na rehabilitace,byla na neurologii a nic teď poslední měsíc šílená bolest hlavy každý den. Závratě bušení srdce a bolest zad v okolí lopatek plus dva obratle dole.Ale doktoři mi řekli,že jsem v pořádku.Ultrazzvuk srdce akg,neurologie egg pry lehke migreny a jinak mi nic není,tak proč ty bolestli? Nadváhu nemám,stravuji se docela zdravě pohyb mám také.Nechápu to.
Radka (neregistrovaný)
Dobrý den už víc jak půl roku mě bolí záda nejvíc v noci když se to dá do klidu.Rano mě chvilku trvá než to rozchodim ale pak docela dobrý. Bolí mě to mezi lopatkami občas zaberou léky ale když je to docela větší bolest nepomohou ani léky.
MUDr. Thai Bao Han (neregistrovaný)
Dobrý den, bolest mezi lopatkami je docela vykřičník, bohužel neznám váš věk. Už jste absolvovala někdy kardiologické vyšetření? Určitě se nechte vyšetřit alespoň u obvodního lékaře.