Dačickým radním dělá zatím městská nemocnice radost

12. 6. 2001 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
...Spokojenost vyjádřili i nad obložností lůžek, zvýšením počtu narozených dětí a přijetím tří nových lékařů a magistry do lékárny. Právě zvýšení počtu lékařů bylo totiž úkolem, který vedení nemocnice dostalo...


Dačice - Hospodářský výsledek městské nemocnice za první čtvrtletí se na své poslední schůzi rozhodli projednat radní. Chtěli si tak zkontrolovat ekonomiku zdravotnického zařízení, kterému město ze svého rozpočtu uvolnilo méně peněz, než jeho vedení požadovalo. „Zatímco zastupitelstvo rozhodlo o osmimilionové provozní dotaci, vedení nemocnice avizovalo, že ztrátu očekává ještě o 1,8 milionu korun vyšší,“ vysvětlil starosta Jan Jelínek. K 1. březnu kladný hospodářský výsledek, který při započítání dvou milionů korun, což je čtvrtina uvolněné dotace města, činil 877 000 korun, radní prý potěšil.

Spokojenost vyjádřili i nad obložností lůžek, zvýšením počtu narozených dětí a přijetím tří nových lékařů a magistry do lékárny. Právě zvýšení počtu lékařů bylo totiž úkolem, který vedení nemocnice dostalo.

MARCELA KŮRKOVÁ, Listy Jindřichohradecka, 12.6.2001

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?