Dětská klinika plzeňské nemocnice mění adresu

28. 2. 2002 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Dětská klinika FN v Plzni mění od soboty svoji adresu. Stěhuje se totiž z nevyhovujících prostor areálu na Borech do areálu zdravotního zařízení na Lochotíně...


Plzeň - Dětská klinika Fakultní nemocnice v Plzni mění od soboty svoji adresu. Stěhuje se totiž z nevyhovujících prostor areálu na Borech do areálu zdravotního zařízení na Lochotíně.

„Už se na nové pracoviště těšíme,“ uvedla primářka dětské kliniky Helena Honomichlová. „V nových prostorách najdeme nesrovnatelně lepší prostředí pro naši práci a hlavně se zvýší lůžková kapacita pro malé pacienty,“ uvedla primářka. Děti, které jsou upoutány na lůžko, budou přestěhovány v sobotu dopoledne. Ambulance dětské kliniky na Borech budou otevřeny do sobotního poledne. Od dvanácti hodin budou pak malým pacientům k dispozici ambulance v novém působišti na Lochotíně. V návaznosti na stěhování dětské kliniky se uskuteční i přesun dětského oddělení chirurgické kliniky a poradny pro onemocnění prsní žlázy z Bor na Lochotín. Ambulance dětské chirurgie bude pracovat na stávajícím pracovišti na Borech do pondělí čtvrtého března do šesti hodin ráno. Tato ambulance pak bude otevřena ve stejnou dobu téhož dne na novém pracovišti na Lochotíně. Lůžková část dětského oddělení chirurgické kliniky se přestěhuje během čtvrtého březnového dne. Poradna pro onemocnění prsní žlázy ukončí činnost na Borech první březnový den a na novém pracovišti bude v provozu od středy šestého března.

OLGA ČERMÁKOVÁ, Plzeňský deník, 28.2.2002

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?