DRAK – drogové aktuality od SANANIMu

28. 3. 2002 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Drogové informační centrum občanského sdružení SANANIM, jež se zabývá prevencí a léčbou drogových závislostí, spustilo zkušební verzi nové služby nazvané DRAK (DRogové AKtuality)...


Zájemcům, kteří se zaregistrují na Drogovém informačním serveru na adrese www.sananim.cz, bude zdarma pravidelně každý týden chodit do e-mailové schránky přehled nejnovějších informací z oblasti drogové problematiky. Redakci Zdraví.Euro.cz to sdělila Olina Kudová z Drogového informačního centra SANANIM.

Služba DRAK je určena nejen odborníkům, kteří se touto problematikou přímo zabývají, ale i novinářům, pedagogům, lékařům a laické veřejnosti. Jejím cílem je šíření kvalitních a nezkreslených informací o drogách a všem, co s nimi souvisí. Rozesílané e-maily obsahují informace o vzdělávání, konferencích a projektech a dále i výběr zpráv z tisku, info o nových knihách s drogovou tematikou apod.

Chcete-li využívat službu DRAK, je nutné se zaregistrovat. Jediný povinný údaj pro registraci je e-mailová adresa. Pokud zájemci vyplní i nepovinné údaje, zúčastní se losování o 20 dárků z Charity Shopu SANANIM.

Více informací najdete na www.sananim.cz.

mka, www.Zdravi.Euro.cz

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?