Dana (neregistrovaný)

Vše jde do kytek!!! Děkuji Bohu že jsem jedla a pila v minulém století a jsem díky tomu bez větších zdravotních problemů.Bohužel plastová voda,potraviny na pescitidech..ra­kovina dožene v tomto století každého..Bohužel naše děti i vnoučata..

Vendy (neregistrovaný)

Paní Nováková, vážně máte odvahu tvrdit, že v mléce jsou 2 % formaldehydu? :D Cituji: "Průměrná koncentrace formaldehydu v čerstvém kravském mléce přitom činí 2 %." Když už tvoříte článek tím, že proženete angl. text překladačem, tak použijte ještě hlavu, protože to odporuje tomu, co píšete o kus výš. "The average formaldehyde concentration in fresh milk from cows and 2% commercial milk collected in Canada was 0.027 and 0.164 mg/kg, respectively." znamená, že se jedná o mléko s dvouprocentní tučností, nikoli s 2 % formaldehydu. (facepalm)

Dobrý den, zde došlo opravdu k chybě, za niž se omlouváme a již jsme napravili. Nic to však nemění na tom, že se formaldehyd v čerstvém kravském mléce skutečně vyskytuje.