Eva (neregistrovaný)

Kynuté knedlíky byly vždycky pro naši rodinu "blbouni". Mají tendenci omáčku nebo jakoukoli šťávu nasát a zhadrovatět. Místo droždí dejte prášek do pečiva, nešetřete s houskou nebo rohlíky, z vypracovaného těsta udělejte hned knedlíky, zaviňte je do utěrky a nechte odpočinout cca půl hodiny. Vaří se 20 minut. Je to taková varianta na vídeňský knedlík. V omáčce i šťávě zůstane kompaktní a nerozmočí se.

Petr Zelinger (neregistrovaný)

Několik let se mi nedařilo uvařit knedlík, pořád se mi sráželi. Při jednom z mnoha pokusů jsem se na návod ... a knedlík jsem vyndal po 11 minutách a hle paráda od té doby max. 11 minut. Nechápu oroč se všide píše 20-25 minut. Asi proto, aby se z lidí co se to teprve učí dělali pitomce, inak si to neumím vysvětlit, a nebo ještě jedna varianta, že všechny tyto návody jsou fejk a autoři je od sebe opisují a nikdy podle nich nevařili