Odpověď na názor
Odpovídáte na názor k článku Houskový knedlík recept: vyžaduje čas a teplo na kynutí. Zkusit můžete i odlehčený s celozrnnými rohlíky.
Odpovídáte na názor k článku Houskový knedlík recept: vyžaduje čas a teplo na kynutí. Zkusit můžete i odlehčený s celozrnnými rohlíky.
Několik let se mi nedařilo uvařit knedlík, pořád se mi sráželi. Při jednom z mnoha pokusů jsem se na návod ... a knedlík jsem vyndal po 11 minutách a hle paráda od té doby max. 11 minut. Nechápu oroč se všide píše 20-25 minut. Asi proto, aby se z lidí co se to teprve učí dělali pitomce, inak si to neumím vysvětlit, a nebo ještě jedna varianta, že všechny tyto návody jsou fejk a autoři je od sebe opisují a nikdy podle nich nevařili