KOMPLEX ZDRAVOTNICKÝCH VELETRHŮ PRAGOMEDICA / NON-HANDICAP 2010

29. 3. 2010 12:10
přidejte názor
Autor: Redakce
PR článek - reklama: Špičková lékařská technika byla a vždy bude v centru zájmu odborníků i laické veřejnosti. A protože zdravotnictví prodělává rychlý vývoj, mají dnes nejnovější trendy a informace stěžejní význam. Ukázat to nejlepší z oborů lékařské techniky pro diagnózu a terapii, přístrojů a zařízení laboratoří je cílem veletrhu PRAGOMEDICA, jehož v pořadí již 32. ročník proběhne ve dnech 20. - 22. 4. 2010 na Výstavišti v Praze – Holešovicích.


**20. – 22. 4. 2010, Výstaviště Praha - Holešovice.**

Veletrh PRAGOMEDICA byl vždy svojí velikostí, komplexností nabídky vystavujících společností, ale i svoji tradicí, zcela ojedinělou výstavní akcí v České republice. I letos se v rámci veletrhu představí na 150 firem z 16 států. Význam veletrhu dokládá záštita ministryně zdravotnictví ČR. Odbornými partnery jsou Asociace nemocnic ČR a Asociace českých a moravských nemocnic. V průběhu veletrhu proběhnou valné hromady obou asociací.

Nedílnou součástí veletrhu PRAGOMEDICA je již 14 let specializovaná výstava pro zdravotně postižené NON-HANDICAP. Zúčastněné společnosti představí přístroje a pomůcky, které usnadňují život lidem s různými druhy handicapů. Hlavním partnerem výstavy je Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, která je zároveň i garantem doprovodných programů. Návštěvníci se mohou těšit na diskusní semináře, přednášky, sociálně právní poradenství, ale i na projekci úspěšného filmového dokumentu IRANMAN, tajemnou Persií na motocyklu i s roztroušenou sklerózou.

www.incheba.cz/pragomedica

Komplex zdravotnických veletrhů PRAGOMEDICA / NON-HANDICAP 2010 je pro návštěvníky otevřen denně od 10.00 do 17.00 hod. Organizátor, společnost Incheba Praha, se těší na Vaši návštěvu.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?