Konfernece InternetXchange představila nové internetové trendy ve zdravotnictví

26. 2. 2001 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
S novými trendy internetových aplikací ve zdravotnictví a farmaceutickém průmyslu se seznámili účastníci interaktivní konference InternetXchange, kterou uspořádala...


S novými trendy internetových aplikací ve zdravotnictví a farmaceutickém průmyslu se seznámili účastníci interaktivní konference InternetXchange, kterou uspořádala společnost Pears Health Cyber v hotelu Diplomat ve čtvrtek 22. února. Mezi přednášejícími byli zastoupeni představitelé veřejných institucí (MUDr. Milan Cabrnoch, MUDr. Pavel Březovský, RNDr. Karel Neuwirt, Ing. Jindřich Kodl), profesních organizací (PharmDr. Lubomír Chudoba) i soukromého sektoru.

Auditorium, které tvořili převážně top manažeři farmaceutických firem, nejvíce zaujaly přednášky Ing. Marie Příbové z CMC Čelákovice, která posluchačům předala své zkušenosti z marketingového výzkumu a reklamy na internetu, a MUDr. Vladimíra Vlka z Glaxo SmithKline, který hovořil o využívání internetu ve farmaceutické firmě. Zajímavý byl také příspěvek PharmDr. Vladimíra Finsterleho z pořádající společnosti Pears Health Cyber, který srovnával online marketing s tradičním.

Na konferenci byl také představen nový projekt - Asociace zdraví na internetu (AZI). Cílem AZI je zvyšovat důvěryhodnost a kvalitu webů poskytujících informace o zdraví a nemocech, a podporovat „e-pacienty“, kteří na internetu tyto informace vyhledávají.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?