Kongresové prostory na brněnském výstavišti – lákavá nabídka a.s. Veletrhy Brno

24. 10. 2011 0:01
přidejte názor
Autor: Redakce
Široká nabídka kongresových prostor všech velikostí, vždy s kvalifikovaným personálem, profesionální individuální přístup při jednání, bohaté zkušenosti a tradice při pořádání MICE. K tomu pestrá nabídka doprovodných programů, to vše dělá z luxusních prostor brněnského výstaviště ideální místo nejen pro pořádání veletrhů a výstav, ale i kongresů, seminářů, plesů, koncertů a sympozií.


K tradičním kongresovým prostorám brněnského výstaviště patří budova Kongresového centra s kapacitou do 500 osob, pavilon A s funkcionalistickým sálem Rotunda do 700 osob a menším sálem Morava. Kongresovým komplexem lze nazvat nový unikátní multifunkční pavilon P, ve kterém lze pořádat kongres pro více než 4 500 účastníků. V budově se také nachází 5 sálů, největší má kapacitu 150 osob a je plně vybaven důležitou infrastrukturou, režií, pódiem, šatnami i restaurací. Jednoznačnou kongresovou novinkou se ovšem stal pavilon E, který byl v nedávné době doplněn o hlavní sál s kapacitou od 500 do 2 000 osob. V současnosti probíhají práce na přestavbě dalších prostor a zájemci se tak mohou těšit na nové, reprezentativní prostory, které budou slavnostně otevřeny již začátkem roku 2012.

Jako bonus pořadatelům kongresů může BVV slíbit nerušený průběh kongresu, možnost uzavření variabilních prostor, ideální dopravní dostupnost, kompletní zázemí silné mezinárodní společnosti a profesionální služby. Díky rozvinuté infrastruktuře a špičkovým službám jsou kongresové prostory na brněnském výstavišti vynikající MICE destinací po všech stránkách, stran dopravy, ubytování, zázemí i doplňkových aktivit. V minulosti se na půdě BVV konaly rozličné akce, od korporátních jednání až po kongresy světového významu. Lze zmínit úspěšné setkání ministrů zemědělství EU, setkání evropských prezidentů, tradiční výroční sjezdy České kardiologické společnosti a mnoho dalších.

Kongresové prostory na brněnském výstavišti

Více informací naleznete ZDE:

http://www.bvv.cz/pronajmy/organizace-eventu/

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?