Kredity i o prázdninách a z kteréhokoli místa na světě

9. 7. 2009 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Blíží se čas prázdnin a dovolených. I když se e-learningová univerzita Eunio neuzavírá s koncem akademického roku a studovat ji můžete třeba na chalupě (tedy, pokud tam máte připojení), pravděpodobně se budete věnovat spíše relaxaci. Proto pro vás Eunio připravila soutěž s cenami, které vám mohou toto období zpříjemnit. Přinášíme také drobnou úpravu, která byla provedena v jedné ze studijních lekcí.


Proběhla aktualizace lekce Pády autorek Petry Mandysové, MSN a Hildy Vorlíčkové, ke které byly připojeny nové otázky. Ty jsou oproti těm původním formulovány jednodušeji a přispívají tak k rychlejší orientaci, a tedy i zkrácení doby potřebné pro absolvování zkoušky.

Soutěžní anketa pro nelékařské profese

Pokyny pro soutěžící: Podmínky účasti jsou velmi jednoduché. Po zaregistrování na www.edukace.cz se objeví banner s nabídkou ankety. Klikněte na tento banner a zobrazí se možnost hlasovat. Součástí ankety je i jedna soutěžní otázka. Odměnou za tři nejpřesnější odpovědi bude zaslání kvalitních kosmetických přípravků. Soutěž probíhá do 30. 7. 2009.

Podmínky pro hlasování: * pouze pro nelékařské profese (farmaceutický asistent, sestra a ostatní) * možnost hlasovat pouze 1krát

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?