Mezinárodní Job veletrh Lékařství a zdraví

8. 10. 2010 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Prezentace zkušeností a široká nabídka pracovních příležitostí na renomovaných klinikách v Německu a Rakousku poprvé v ČR.


Job veletrh Lékařství a zdraví 2010 proběhne v Praze ve Slovanském domě ve dnech 29.-30. října 2010. Poprvé se touto formou českému odbornému publiku bude prezentovat 29 renomovaných klinik a špičkových zdravotnických zařízení ze Spolkové republiky Německo a z Rakouska. „Vedoucí pracovníci německých a rakouských klinik zde českým lékařům, sestrám, diplomovanému zdravotnickému personálu, studentům a absolventům lékařských fakult poskytnou při osobním jednání informace o pracovních možnostech a podmínkách ve svých zdravotnických zařízeních v Německu a Rakousku,“ upřesňuje manažer projektu Randolf T. Kunert, obchodní ředitel pořadatelské Agentury RTK international.

Návštěvníkům bude k dispozici také „Jobwall“, kde se lékaři a další zdravotnický personál mohou informovat o aktuálních volných místech v německých a rakouských zdravotnických zařízeních. V průběhu obou dnů veletrhu je připraven zajímavý doprovodný program. Vedle představení jednotlivých ZZ a odborných přednášek se o své zkušenosti podělí také čeští lékaři, kteří již v Německu a v Rakousku pracují. Případní zájemci tak mohou v osobním kontaktu získat cenné poznatky z praxe a diskutovat o potenciálních možnostech a podmínkách práce v zahraničí. Každý den bude také probíhat slosování (slosovací lístek na vyžádání u pořadatele) o zajímavé ceny - atraktivní pobyty v hotelu a rekreačním středisku IFA Schöneck v německém Vogtlandu.

Vstup na veletrh je zdarma, tlumočení do českého jazyka je zajištěno. S ohledem na velký zájem odborné veřejnosti již v těchto dnech připravuje organizátor 2. ročník Mezinárodního Job veletrhu Lékařství a zdraví, který je plánován na 14.-15. října 2011. Více informací najdete na stránkách pořadatele www.agentura-rtk.cz, případně získáte prostřednictvím e-mailu: pr@agentura-rtk.cz.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?