Nemocnici opouští ředitel Med, na jeho židli se chystá Kramář

26. 6. 2012 8:13
přidejte názor
Autor: Redakce
Škatulata, hejbejte se. Tak to vypadá v ředitelně boleslavské nemocnice. Letos si tento post vyzkouší až čtyři lidé.


Dva měsíce a dost. Současný ředitel Klaudiánovy nemocnice Jiří Med svůj post opouští. Jejím vedením byl totiž pouze dočasně pověřen, a nyní se od 2. července vrací do nemocnice ve Vojkově, kde usedne zpět na své místo ředitele.

„Panu řediteli bylo nabídnuto místo v Klaudiánově nemocnici na stálo, on to ale odmítl. Chce se vrátit do Vojkova,“ řekl Boleslavskému deníku Zdeněk Seidl, náměstek hejtmana Středočeského kraje pro oblast zdravotnictví.

Podle dobře informovaného zdroje by měl na židli ředitele mladoboleslavské nemocnice usednout člověk ze současného vedení, nynější náměstek nemocnice pro léčebně preventivní péči, Luděk Kramář.

„Nový ředitel bude opět pouze pověřen funkcí a nemocnici povede zhruba tři a půl měsíce. Poté nás čekají volby. Podle jejich výsledků se pak bude postupovat dál,“ naznačil Seidl, že počítají i s variantou „barevných“ změn ve vedení kraje. Nové vedení pak jistě po volbách vybere ředitele podle svého gusta.

„Pro nemocnici v Boleslavi udělal Jiří Med hodně práce, vyšel nám ve všem vstříc. Když jsme potřebovali místo ředitele obsadit, vytrhl nám trn z paty. Jeho práce si vážíme,“ dodal náměstek Seidl.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?