Neviditelné brýle lze koupit už i na internetu

8. 11. 2010 0:21
přidejte názor
Autor: Redakce
PR článek - Ještě donedávna jste museli pro každé balení kontaktních čoček chodit do optiky. Doba ale pokročila a tak návštěva optiky již není jediným řešením.


Jednou z možných variant, jak se k tomuto zboží dostat, je i nákup přes internetový obchod www.vasecocky.cz, specialisty na kontaktní čočky. Tuto možnost upřednostňují zejména lidé, co chtějí výrazně ušetřit nebo ti, co jsou zcela časově vytížení. Tento způsob nakupování sebou přináší ale i celou řadu dalších výhod.

Pořízení kontaktních čoček přes internetový obchod www.vasecocky.cz je pro vás výhodnější, jelikož:

Zaplatíte méně – obchod www.vasecocky.cz se specializuje výhradně na tento sortiment, proto je schopen nabídnout všem svým zákazníkům opravdu nízké ceny. Proto v internetovém obchodě vasecocky.cz nakupují i velké kamenné optiky.

Dostanete dárek nebo slevu – vasecocky.cz nabízí všem svým zákazníkům věrnostní i množstevní slevy (čím více nakoupíte, tím více ušetříte). Navíc ke každému nákupu nad 1000,- Kč dostanete i praktický dárek dle vašeho výběru. Vybrat si můžete buď pouzdra, obaly nebo roztoky určené pro péči o kontaktní čočky. Všechny tyto výhody a slevy se samozřejmě sčítají.

Budete vždy včas informováni o slevových akcích – pokud i vy chcete za nákup výrazně ušetřit, není nic snažšího než se přihlásit do newsletteru na stránkách vasecocky.cz. Budete tak vždy včas informováni o slevových akcích, které se chystají.

Můžete se zúčastnit soutěží a vyhrát hodnotné ceny – pokud rádi soutěžíte nebo ještě raději vyhráváte, zkuste se zúčastnit některé ze soutěží a vyhrajte třeba laserovou operaci obou očí v hodnotě 48 000 Kč.

POZOR! SOUTĚŽ I TY S WEBEM VASECOCKY.CZ A VYHRAJ SLEVU NA NÁKUP V E-SHOPU V HODNOTĚ 400 KČ.

Stačí když zašleš odpověď na následující tři otázky (odpovědi naleznete na stránkách www.vasecocky.cz):

1. Jakou slevu nabízí e-shop vasecocky.cz studetnům?
2. Kolik má obchod vasecocky.cz fanoušků na Facebooku?
3. Kolik má internetový obchod vasecocky.cz výdejních míst?

Odpovědi můžete zasílat na soutez.zdn@vasecocky.cz a 3 vylosovaní výherci se mohou těšit na krásné slevové kupóny v hodnotě 400 Kč!

Čočky máte druhý den doma – veškeré objednané zboží, které si objednáte přes vasecocky.cz do 14. hodiny, vám bude doručeno do druhého dne. Cena poštovného se pohybuje kolem 50,- Kč. Pokud neradi platíte za zboží předem, můžete si zboží nechat zaslat i na dobírku. U objednávek nad 1600,- Kč máte zdarma poštovné, což ocení zejména ti, co si rádi nakupují větší množství čoček na několik měsíců dopředu. Zboží si můžete vyzvednout i osobně na předem vybraných výdejních místech. Při odběru ve výdejním místě samozřejmě neplatíte žádné poštovné ani další poplatky.

S výběrem vhodného balení čoček vám poradí specialista – vasecocky.cz má ve svém týmu i očního specialistu, který zodpoví všechny vaše on-line dotazy týkající se kontaktních čoček nebo vám doporučí ten nejvhodnější typ. Již tak nemusíte obvolávat nebo navštěvovat svou optiku kvůli každému jednotlivému dotazu.

Ušetříte svůj čas – odpadne vám nezbytné cestování do optiky. Jediné, co musíte udělat, je zadat do vašeho internetového prohlížeče pojem vasecocky.cz a vybrat si požadovaný typ čoček. Internetový obchod je velice přehledný a snadno se v něm zorientuje úplně každý.

Je otevřeno Nonstop – v internetovém obchodě vasecocky.cz si můžete nakoupit čočky v kteroukoli denní dobu. Nejste tak omezeni otevírací dobou jako u kamenných optik.

Většina lidí internetovým obchodům moc nedůvěřuje a raději nakupuje v kamenných prodejnách, jelikož se bojí, že za zboží zaplatí, ale pak jej již nikdy neuvidí. Z toho důvodu vznikla sdružení, která kontrolují korektnost chování internetových prodejců vůči zákazníkům. Vasecocky.cz jsou již několik let držitelem certifikátu od Sdružení obrany spotřebitelů a Asociace pro elektronickou komerci, které garantují, že daný obchod prošel spotřebitelským auditem a poskytuje svým zákazníkům kvalitní služby.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?