Nová podoba www.Zdravi.Euro.cz

6. 10. 2009 10:25
přidejte názor
Autor: Redakce
Během pondělí dostaly Vaše oblíbené webové stránky novou, přehlednější podobu. Nové stránky obsahují všechny užitečné informace, na něž jste byli zvyklí. Nově zde naleznete Lékařský slovník, e-testy, rozšířenou právní poradnu a možnost nakupovat odbornou medicínskou literaturu z produkce Mf.


Během pondělí dostaly Vaše oblíbené webové stránky www.Zdravi.Euro.cz novou, přehlednější podobu. Nové stránky obsahují všechny užitečné informace, na něž jste byli zvyklí. Nově zde naleznete e-testy, kde si můžete ověřit své znalosti, rozšířenou právní poradnu, kam můžete umisťovat své dotazy, a možnost nakupovat odbornou medicínskou literaturu z produkce vydavatelského domu Mladá fronta. Nový redakční systém by měl garantovat správné a plynulé fungování Zdraví.Euro.cz. bez výpadků.

Dovolte pár praktických rad:

* Chcete-li dostávat mailem denní zprávy ze zdravotnictví – takzvaný newsletter, zaregistrujte se vpravo dole v rámečku s názvem Zasílání novinek. Registrace znamená uvedení Vaší e-mailové adresy, na kterou chcete novinky dostávat.

* Rubriku Odkazy (dříve na liště vlevo) najdete v souhrnné kolonce Služby na horní liště.

* Do diskuse k článku se přihlásíte kliknutím na odkaz Přidat komentář, který najdete pod každým článkem.

* Vpravo nahoře se můžete prokliknout na časopisy Zdravotnictví a medicína, Postgraduální medicína a Sestra.

Věříme, že se Vám nová podoba Zdraví.Euro.cz bude líbit. Uvítáme Vaše připomínky k obsahu i ke grafické úpravě. Máte-li jakýkoliv námět na vylepšení či doplnění, postrádáte-li nějaké informace, napište nám na adresu miksova@mf.cz. Vždycky je co zlepšovat.

Zdraví,

Markéta Mikšová, šéfredaktorka Zdravotnictví a medicína


Vážení uživatelé!

Na naší webové stránce se od včerejška rozvíjí diskuse nad novým pojetím Zdraví.Euro.cz. Chápeme, že na vše nové je třeba si nejdříve zvyknout. Jakýsi návod jak se na webu snáze orientovat najdete ve včerejším příspěvku Nová podoba www.Zdravi.Euro.cz. Všechny Vaše připomínky vítáme. Pište nám své náměty, co se Vám líbí, co Vám nevyhovuje, co by se mělo zlepšit. Vaše názory jsou pro nás přínosem, nad všemi se zamyslíme. Věříme, že si na novou podobu webových stránek rychle zvyknete a že Vám jejich obsah bude i nadále přinášet potřebné informace.

Co nás však zarazilo, je opakující se názor, že na Zdraví.Euro.cz zavádíme cenzuru. Jde o omyl, který způsobilo včerejší „překlopení“ dat do nového systému. Došlo k chybě, při níž se do systému nedostaly Vaše včerejší diskusní příspěvky. Chyba je už odstraněna a neměla by se opakovat. Mohu Vás ujistit, že v tomto případě opravdu jde pouze o „porodní bolesti“ nového systému a ne o zavádění cenzury.

Markéta Mikšová

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?