Objednávání na urologii přes internet se rozjíždí

3. 1. 2003 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Urologické oddělení jablonecké nemocnice nabízí svým pacientům možnost objednávání přes internet. Zatím se však tímto způsobem registrovali pouze tři lidé. Zřejmě proto, že urologické problémy trápí spíše starší pacienty...


Jablonec n. N. - Používat internet k objednání se na urologii jablonecké nemocnice začínají lidé, které trápí urologické zdravotní problémy. Na zdokonalování systému objednávání pomocí e-mailu oddělení stále pracuje.

„Pomocí internetu se k nám dosud objednali tři pacienti. Zájem o tuto formu komunikace se snad bude zvyšovat. Problém je v tom, že urologické potíže trápí především dříve narozené občany, kteří internet příliš nepoužívají,“

informoval MUDr. Jaroslav Všetička, primář urologického oddělení Nemocnice Jablonec.

Emailovou adresu, na kterou se lze objednávat, najdou lidé na internetových stránkách jablonecké nemocnice pod odkazem urologie.

Jak uvedl, včera instalovali počítač s e-mailovou adresou k vrchní sestře.

„Původně jsme si mysleli, že objednávky bude vyřizovat především ona, ale v praxi se ukázalo, že je třeba, aby s pacientem komunikoval spíš lékař. Lidé se totiž zajímají především o operativní metody řešení inkontinence, protože tyto zákroky tu provádíme zdarma,“ řekl primář Všetička.

Deník Jablonecka, 3.1.2003

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?