Vlákno názorů k článku Otěhotnět při menstruaci mohou ženy s krátkým cyklem a dlouhou periodou. Před krvácením jsou šance skoro nulové od Helena - Dobrý den mám poruchu na vaječníku, menstruaci jindy...

Helena (neregistrovaný)
Dobrý den mám poruchu na vaječníku, menstruaci jindy nemám a když ji dostanu tak to mám strašně moc silné než normální menstruaci. Můj ginekolog to ví a beru i hormonální antikoncepci mám více mužských hormonů. Prášky beru řádně tak jak mám. S přítelem se snažíme o miminko a ginekolog mi i říkal že se máme snažit stále přírodně a když to nepůjde tak se pak domluvíme co dál. Ted sem naposledy byla na ginekologii protože sem měla kvasinkový zánět dostala sem léky a mám klid pak sem na to dostala menstruaci a když už mi končila a nekrvacela jsem tak jsme s přítelem měli sex a bez ochrany, jednou mi někdo poradil že při spermatu do dělohy mám dát nohy nahoru a vydržet tak aspoň 20minut a já to zkusila myslíte že může být nějaké štěstí že otěhotním??
MUDr. Thai Bao Han (neregistrovaný)
Dobrý den, asi máte polycystická ovaria. Jak správně řekl gynekolog, nejprve bych to zkoušela přirozenou cestou, poté by byla v plánu další terapie na podporu otěhotnění. Vámi popisovaná poloha je vhodná u většiny žen, které mají dělohu v anteverzi. Hlavně se nestresujte, otěhotnění není lehké ani u žen bez polycystických ovarii.