Pozvánka na mezinárodní vzdělávací akci urgentní medicíny

28. 11. 2002 0:00
přidejte názor
Autor: Redakce
Ve dnech 5. - 7. prosince v Praze proběhne první mezinárodní vzdělávací akce České společnosti urgentní medicíny a medicíny katastrof ČLS JEP - Prague Emergency Medicine Lessons (PEML)...


PEML 2002 - to je svátek pro všechny lékaře a střední zdravotnické pracovníky, zabývající se neodkladnou péčí v České republice.

Ve dnech 5. - 7. prosince 2002 se v Praze uskuteční první mezinárodní vzdělávací akce České společnosti urgentní medicíny a medicíny katastrof ČLS JEP - Prague Emergency Medicine Lessons (PEML). Patronem akce je profesor Jaroslav Blahoš, předseda České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně. Jednacím jazykem bude angličtina, avšak je zajištěno tlumočení do češtiny.

PEML není kongres, ale mezinárodní vzdělávací akce pořádaná především pro lékaře z oboru urgentní medicína. Tato akce může být přínosná i pro lékaře z jiných oborů, kteří se ve své praxi setkávají s pacienty, vyžadujícími poskytnutí neodkladné péče.

Naším cílem zůstává to, aby měli též čeští lékaři možnost uslyšet přednášky špičkových odborníků, zaměřených na přednemocniční i časnou nemocniční neodkladnou péči.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?