Alena (neregistrovaný)

Paráda článek k ničemu, už pět měsíců hledám dentálního hygienika a i 4o km od svého bydliště, zavolejte si v lednu 2025 nebereme nové pacienty,běžná reakce. Nebudu jezdit tři hodiny vlakem např.do Prahy a to ještě chtějí za ošetření i 3 000 kč.Celý život jsem chodila k zubaři na pravidelné kontroly a o svůj chrup jsem se starala,celý život si platím zdravotní pojištění a teď kdy jsem ve starším věku kdy potřebuji nového zubaře( můj zubař odešel ve věku 79 let do důchodu a nikdy mu nevadilo ošetřit mi zuby např. od zubního kamene) tak mě nový zubař řekne najdětě si den.hygienika.
To znamená další vydání za zuby. Když budu chtít dnes trochu slušnější zubní ošetření tak abych přemýšlela o tom vzít si půjčku.
Co si mám myslet o dnešních zubařích,den.hy­gienicích a zdravot. pojišťovnách? Ani to nechtějte vědět, musela bych být sprostá.

jerry (neregistrovaný)

Když se dáte do pucu, našňoříte se, trochu toho kadeřníka, drahou kabelku do ručky, noblesní postoj a chování tak hned uvidíte , že se recepční přetrhne, aby vás ulovila. Jo a ještě se NEZMIŇOVAT ANI OMYLEM O POJIŠŤOVNĚ ! To je skoro to nejdůležitější.

Susi (neregistrovaný)

Velmi chytry tah VZP, ktera vi, ze spousta lidi chodi pravidelne na kontroly k ruznym specialistum, takze praktik uz si je ani nezve na duplicitni nabery!
Jo takhle navazat ten prispevek na zubni prevenci, to by museli lidem jinak platit. A navic by to davalo jeste i smysl.