Meg (neregistrovaný)
Kazdy by mel mit povedomi o psychopatii (podtypy opravdu nejsu dulezite) uz od zakladni skoly. Pro preziti nasi civilizace je to nezbytne nutne. Je potreba, aby lide jako treba Putin apod. byli odhaleni drive, nez se dostanou do vysoke funkce. Bohuzel v mnoha kulturacj je bezohlednost povazovana za prednost a to vede treba k tomu, ze se do vysoke politky dostanou lide jako Babis. Osveta, osveta.
pucii (neregistrovaný)

No, ja si myslim, ze na gymnaziich se to uci vcelku dost i dost podrobne. Bohuzel pak je druha vec vyuzit tyto znalosti v praxi :).

Nicmene, co se politiku tyce, je tam ze statistik o neco vesti pravdepodobnost, ze tam budou psychopati a sociopati. Proste je to tam laka. Kazde povolani ma jiste typy lidi, ktere to tam laka vice. A pak nejake klasicke rozpolozeni. Tito lide se hrnou do vudcich pozic, jsou presvedcivi a neznate je v osobnim zivote. Podle svych schopnosti se tak hrnou do pozic ridit lidi alespon ve skautu, ucit, nekoho vest ve firme. (A jsou tam i jini samozrejme.) Pozice zahradnik, atp. budou asi v klidu :).