Vlákno názorů k článku Syndrom neklidných nohou způsobuje poruchy spánku. Jak se ho zbavit? od libuse horenska - dobry den,je 76 let mamSNN a beru na...

libuse horenska (neregistrovaný)
dobry den,je 76 let mamSNN a beru na to gabanox 300 brneni a nocni mravenceni snasim ,ale mam jiny problem kdyz delsi dobu stojim asi hodinu ,tak dostanu velkou bolest do prstu na leve noze a jedna se o tri prostredni prsty ....ukazovacek ,prostrednicek a prstenicek ,chvili trva nez hrozna bolest prejde v mirnou ,.dekuji horenska
Ivana (neregistrovaný)

Dobrý den, pane doktore, mám prý ten SNN, co se pamatuji tak od 15 let a dnes mi je 72 let.Navštěvuji neurology, byla jsem na operaci páteře, s tím, že mám skříplý kořen nervů v páteři. prosila jsem doslova o pomoc, protože se to nedá vydržet, kroutí se mnou svědění a bolest v nohách. Bylo mně řečeno, že doufají.Nechci se ucukat a tak jsem tu operaci podstoupila. Když jsem se probudila z narkozy, okamžitě to začalo a ještě to bylo horší, nehledě na to, že mě nechali v nemocnici týden na tu operaci čekat!!!Jsem zoufalá, navštěvuji neurologa, dostávám léky, které mi asi před 20ti léty předepsal přednosta neurologické kliniky v Hradci Králové, MUDr Radomír Taláb.MADOPAR 200MG, GLEPARK 0,77 MG, ASENTRA 50 MG. Ta operace loni mně vůbec nepomohla, naopak. Nesnesu boty, ponožky.Co si mám dál počít pane doktore?
Děkuji za Vaši odpověd.Ivana Víchová.

Dobrý den,
je mi moc líto, že Vás to tak trápí.
Dodržujete režimová opatření? Dostatek pohybu, zdravý jídelníček atd - jak je uvedeno v článku?
Ještě mě napadá, můžete vyzkoušet potravinový doplněk - “Remyelin” (je volně prodejný). Doporučuje se lidem s podobnými problémy, jako máte vy.

Květa (neregistrovaný)

Navštěvují neurologa,ale veškeré léky které mi předepsal nepomahají,trvá to už 4 roky a jsem se nevyspala.Jak zalehnu tak mě začnou nohy mravenčit a pálit.Musim vstát nohy ochladit a masírovat.Přes deb jsem unavena a nemohu se na nic soustředit .Prosim o radu.