Účet i zlatá karta zdarma pro právníky a lékaře

10. 11. 2014 0:01
přidejte názor
Autor: Redakce
Málokterá povolání jsou spojována s mimořádnou profesionalitou a prestiží jako profese lékařů a právníků. Stejně vysoké odborné nároky kladou lékaři a právníci na své obchodní partnery. Vysokým požadavkům v oblasti financí odpovídá nabídka Komerční banky - nabízí nejen zajímavé produkty, ale také spolehlivé poradenství a speciální podmínky úvěrových produktů na rozvoj podnikání.


Jedním z charakteristických rysů ve službách Komerční banky je vnímání individuality každého klienta. Proto banka vytvořila Profi program, který spojuje efektivní správu jak podnikatelských, tak i osobních financí. A pokud je klient v Komerční bance aktivní, může získat oba tyto účty bez poplatku za jejich vedení.

Lákavá je aktuální akční nabídka Komerční banky platná do konce letošního roku. Každý lékař či právník, který využije nabídky Profi programu, získá navíc na tři roky zdarma Zlatou firemní kartu a s ní řadu prestižních výhod. Součástí bezkontaktní Zlaté firemní karty je nadstandardní cestovní pojištění pro držitele karty a rodinu, asistenční služby pro motoristy na území ČR i Evropy nebo výhody MasterCard Business Selection programu, jehož součástí jsou např. vstupy zdarma do salonku MasterCard Lounge na letišti Václava Havla nebo do vybraných letištních salonků ve Vídni. Samozřejmostí jsou zdarma výběry ze všech bankomatů v ČR v rámci konceptu MojeOdměny.

Bankovní účty zdarma pro aktivní klienty

Profi program je součástí unikátního konceptu MojeOdměny. Přináší nejen lékařům a právníkům výhodnou správu podnikatelských i osobních financí jednoduše a přehledně na jednom místě. Při splnění jednoduchých pravidel aktivity je vedení podnikatelského účtu za polovinu, nebo zcela zdarma, poplatky naúčtované v jednom měsíci jsou bankou následující měsíc po splnění aktivity vráceny. Soukromé konto MůjÚčet je vedeno zdarma zcela automaticky.

Plnění pravidel aktivity pro vedení podnikatelského účtu je jednoduché: stačí například k pravidelné měsíční příchozí platbě na soukromé konto MůjÚčet přidat pravidelné investování nebo spoření, hypoteční či osobní úvěr, a nebo mít uloženou částku 100 tisíc Kč a více u některé ze společností Finanční skupiny KB.

„Pravidla jsou nastavena tak, aby při běžném využívání našich služeb mohl podnikatel tento bonus získat a o nic více se nestarat. Profi program je skutečně výhodný a jeho vyzkoušením lékaři a právníci nic neriskují - pokud s ním nebudou v prvních šesti měsících spokojeni, vrátí jim Komerční banka veškeré zaplacené poplatky za vedení účtů. Mohou se sami přesvědčit v praxi a bez rizika, že jsou Profi účet a Komerční banka pro podnikání opravdu spolehlivými partnery,“ doplňuje Martin Ehrenberger, manažer Segmentového řízení - malé podniky.

Výhodná nabídka financování pro členy profesních komor

Komerční banka nabízí širokou síť poboček a specializovaných bankovních poradců. Ti poradí nejen v oblasti správy financí, ale také s využitím financování pro rozvoj podnikání.

Podnikatelé, kteří jsou členy vybraných profesních, komor mohou na základě svého členství v komoře získat kreditní kartu, povolený debet nebo krátkodobý Profi úvěr až do výše 100 tis. Kč bez zajištění. Střednědobý Profi úvěr je pro lékaře a právníky až do výše 600 tisíc Kč a pro členy stomatologické komory až do výše 1 milionu Kč. Střednědobým Profi úvěrem je možné financovat nákup investičních potřeb (např. automobil, lékařské přístroje, zubařské křeslo, ale i nákup lékařské praxe).

Poznejte kvalitní služby Komerční banky pro lékaře a právníky. Pro více informací volejte bezplatnou infolinku KB 800 521 521 nebo navštivte www.kb.cz.

VÝHODY nabídky PROFI PROGRAMU pro právníky a lékaře:
• podnikatelský i osobní účet pro aktivní klienty zdarma,
• oddělené firemní a osobní finance, ale přitom na jednom místě,
• snadné a přehledné ovládání účtů prostřednictvím počítače nebo telefonu,
• Zlatá firemní karta zdarma,
• specializované poradenství,
• výhodné podnikatelské financování.
Informace o Profi programu na www.mojeodmeny.cz/profi-program.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?